l> Hitpoint.cz | Nejlepší streamy turnajů v PC hrách
Hitpoint.cz

Fandíme Nightbirds v EMEA MAsters!

Zapoj se a registruj kvalifikace do KIA 3. ligy

ZÁPASY A VÝSLEDKY

9. BŘEZNA
EIQ3 - 1GLR
9. BŘEZNA
NBS3 - 0ESB
8. BŘEZNA
GLR0 - 3ESB
8. BŘEZNA
EIQ0 - 3NBS

Sleduj nás na sítích
a neujde ti jediný zápas!

icon

Sleduj nás na sítích

FORUM HITPOINT.CZ • Zobrazit téma - Kapitáni > Hitpoint.cz | Nejlepší streamy turnajů v PC hrách
Hitpoint.cz

Fandíme Nightbirds v EMEA MAsters!

Zapoj se a registruj kvalifikace do KIA 3. ligy

ZÁPASY A VÝSLEDKY

9. BŘEZNA
EIQ3 - 1GLR
9. BŘEZNA
NBS3 - 0ESB
8. BŘEZNA
GLR0 - 3ESB
8. BŘEZNA
EIQ0 - 3NBS

Sleduj nás na sítích

icon

Sleduj nás na sítích

HITPOINT > DOTAZY > Kapitáni

Kapitáni

Prostor pro dotazy ohledně turnaje krajů. Nebojte se a ptejte se, rádi odpovíme!

Kapitáni

Příspěvekod k.r.t.e.k. »

Zdravíčko chcem sa opýtať, kedy sa budu vybera´t kapitáni a robit tie skype pohovorý a kedy si kapitáni budu vyberať svoj team :) :?:
k.r.t.e.k.

Re: Kapitáni

Příspěvekod pesslovany »

ano, časové info by, jak se lidově říká, bodlo :)
pesslovany

Příspěvekod smOke »

Zdravím,

kolega dneska v novince dal základní info, kapitány aktuálně kontaktujeme a vybíráme. Do zítra do večera bude ještě šance pro kraje, kde mají třeba 3/4 hráče. Online část se odehraje neděle/pondělí pro hry, které složí minimálně 6 týmů. Další harmonogram je v řešení, díky za trpělivost a hlavně podporu!

Ondra aka smOke
smOke

Příspěvekod reveleR »

Velmi by mne zajímalo, jakým způsobem probíhal výběr kapitánů pro jednotlivé hry za jednotlivá města. Napadám hlavně fakt, že v CoD4 za Prahu vyhrál člověk, který poslal přihlášku později, je mladší, méně zkušený, neumí vystupovat na veřejnosti a hlavně vyhrál stylem one-man-only. Celý den jsem seděl na xf, fb, mailu a dokonce i čerstvě staženém skypu, aby mne někdo od Vás mohl kontaktovat a já prošel základním výběrem, ale bohužel ... evidentně tlačenka funguje i na hitpointu :).

Tak to GL takovému projektu.
reveleR

Příspěvekod smOke »

Tomáši, díky, že jsi upozornil na problém a chybu, kterou náš admin tým udělal, ale mohl jsi to napsat torchu lépe nemyslíš? Hned nás osočovat... Projekt je velmi náročný, ty jako obchodník určitě víš, jak moc je lukrativní investovat do vděčných a ochotnách hráčů u nás.

Situaci vyřešíme a zítra se s tebou spojí kolegové. Díky za trpělivost a ochotu, projekt je náročný nejen finančně, ale hlavně časově a psychycky. Jsme malý tým a podmínky pro hráče tvoříme opravdu kvalitní, jestli máš jakékoliv dotazy neváhej mě kontaktovat osobně.

Ondra aka smOke
smOke

Příspěvekod reveleR »

Omlouvám se za přehnanou reakci, vše jsem ti vysvětlil ve zprávě na fb.
reveleR

Příspěvekod waaKy »

Docela smutný, že tady někdo nedokáže ustát rozhodnutí, musí si stěžovat na foru a obepisovat FB adminů hitpointu.

tohle se nejeví moc zodpovědně a už jenom z tohohle důvodu bych ti nedal kapitána. Ale evidentně o to hrozně moc stojíš, když musíš "lézt do zadku" takovýmhle způsobem na foru.

V tom případě ti post kapitána nechám, abys věděl, kdo je tady za "ubrečenou holku" a kdo za "zodpovědnýho kapitána".

Doufám, že teď Praze budeš dělat dobrý jméno po takovymhle vystoupení.
waaKy

Reveler

Příspěvekod MuRdOc »

Nic proti ale myslim si ze waaky je minimalne o 2 lvly vyse nez ty.

1. jake klany reprezentoval waaky a jake ty?
2. kolik LANek jsi ty se svym teamem vyhral? A to chces skladat novou sestavu na city?
3. waaky byl dokonce v CR reprezentaci za CoD 1 a ty?
4. je jistota ze to waaky bude tahat a podpori tim cely team.

Naschval nam sem hod sve nej vysledky.
MuRdOc

Příspěvekod reveleR »

Kdyby to rozhodnutí padlo na základě zmíněných pohovorů nebo dotazů nebo něčeho jiného, tak ani nepípnu. Ale vzhledem k tomu, že moje přihláška tam byla přece jen o něco málo dřív a nikdo mě ani nekontaktoval, to se mi opravdu nelíbilo. To že jsi to Jirko dostal ty, je jen třešnička na dortu :).

S tvým funclubem z cod1 si rád popovídám přes xf:originalreveler
V kostce jen shrnu že já jsem v CoD4 od začátku, výčet 3/4 klanů mám v žádosti o kapitána, Jirka byl v české reprezentaci CoD1, když všichni prešli z cod1 na cod2 a od léta 2012 do současnosti jsem 4x lanku vyhrál (z toho jednu zahraniční) a 3x zkončil druhý. Čtvrtý bod nechápu.

Nicméně mučedníka ze sebe dělat nebudu, nabízím diplomatickou 3. variantu. Kapitán bude SexAxZ a tým si vybere on. Je dostatečně dlouho na scéně, je známý, dovolím si tvrdit že i respektovaný a dokáže určitě podat i dostatečný verbální projev při vystupování na veřejnosti.
reveleR

Příspěvekod Pospi »

Kapitán pro Praha-CoD4 byl vybrán na základě zvážení adminů. Kvůli nedostatku času jsme zvolili rychlejší řešení. Omlouváme se, že jsme nedali tobě, Revelere, nedali vědět. A děkujeme za pochopení.
Pospi

Zpět na DOTAZY