25. 8. 2021 Josef Báča

Tipujte a vyhrajte, první sezóna Hitpoint Tipligy začíná!

Vážení fanoušci, za Vaši přízeň, podporu a sledování našeho vysílání připravujeme projekt, kterým Vás chceme zapojit více do děje a odměnit možností si zasoutěžit s ostatními a vyhrát drobné ceny, které plánujeme s každou sezónou vylepšovat. První a testovací sezónu tipovací soutěže spouštíme zároveň s EU Masters.

REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ

Pravidla jsou jednoduchá, zaregistrujte se vyplněním registračního formuláře, zaškrtněte svoje tipy pro první hrací týden a stanete se automaticky součástí soutěže. Formulář pro druhý týden vám bude na základě vašeho úspěchu a především aktivity při vyplnění zaslán včas na uvedený email. Jeden správný tip, jeden bod do tabulky. Tabulka bude průběžně aktualizována na našem webu. Pro nejúspěšnější tři tipéry celé soutěže máme připravené ceny v podobě sluchátek, myši a podložky pod myš.

PRŮBĚŽNÁ TABULKA

Ceny

1. Místo – Pohár a herní sluchátka

2. Místo – Pohár a herní myš

3. Místo – Pohár a podložka pod myš a klávesnici

Obrázek

Drobné ceny ale nejsou pro začátek tipovacích soutěží tou hlavní motivací. Především můžete poměřit své vědomosti a tipovací schopnosti s Hitpoint týmem, který bude mít oddělenou tabulku, být u zrodu nového projektu, podílet se na jeho zlepšování a testování. Nejúspěšnější pak budou uvedeni v síni slávy a mohou své úspěchy rozšiřovat a čerpat ze zajímavých výhod při dalších tipovacích sezónách během soutěží jako jsou Worlds, LEC nebo Mastercard Hitpoint Masters.

Podmínkou pro registraci je správné vyplnění formuláře a slušně vyplněné, publikovatelné jméno společně s přezdívkou. Vyhrazujeme si právo nezařadit do soutěže chybně, vulgárně či urážlivě vyplněné registrace. Pokud údaje nebudou vyplněny pravdivě, ztrácí hráč nárok na ceny a účast v dalších sezónách. Registrace jsou platné do startu draftu prvního zápasu. V případě rovnosti bodů rozhoduje rychlost registrace, rychleji plnící hráč má výhodu. Přejeme Vám hodně štěstí a zábavy při sledování EU Masters, druhý největší evropský turnaj vysíláme od pondělí 30. srpna na našem Twitch kanálu!