l> Hitpoint.cz | Nejlepší streamy turnajů v PC hrách
Hitpoint.cz

Fandíme Nightbirds v EMEA MAsters!

Zapoj se a registruj kvalifikace do KIA 3. ligy

ZÁPASY A VÝSLEDKY

9. BŘEZNA
EIQ3 - 1GLR
9. BŘEZNA
NBS3 - 0ESB
8. BŘEZNA
GLR0 - 3ESB
8. BŘEZNA
EIQ0 - 3NBS

Sleduj nás na sítích
a neujde ti jediný zápas!

icon

Sleduj nás na sítích

FORUM HITPOINT.CZ • Zobrazit téma - City Wars Jiné město ? > Hitpoint.cz | Nejlepší streamy turnajů v PC hrách
Hitpoint.cz

Fandíme Nightbirds v EMEA MAsters!

Zapoj se a registruj kvalifikace do KIA 3. ligy

ZÁPASY A VÝSLEDKY

9. BŘEZNA
EIQ3 - 1GLR
9. BŘEZNA
NBS3 - 0ESB
8. BŘEZNA
GLR0 - 3ESB
8. BŘEZNA
EIQ0 - 3NBS

Sleduj nás na sítích

icon

Sleduj nás na sítích

HITPOINT > DOTAZY > City Wars Jiné město ?

City Wars Jiné město ?

Prostor pro dotazy ohledně turnaje krajů. Nebojte se a ptejte se, rádi odpovíme!

City Wars Jiné město ?

Příspěvekod blackdragoncz »

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat. Pokud zde na registraci na City Wars není vesnice ani město ve kterém studuji tak si musím vybrat město které mám ve svém okresu nejblíž ?
blackdragoncz

Re: City Wars Jiné město ?

Příspěvekod smOke »

Zdravím,

základní koncept turnaje jsou kraje. Takže vyber vždy kraj ve kterém žiješ, ten bude reprezentován týmem krajského města. Do budoucna plánujeme připad v každém kraji třeba další možnost, pokud bude dostatek zájemců z řad hráčů.

Děkujeme za dotaz a účast!

Ondra aka smOke
smOke

Příspěvekod L4Mik »

Zdravím,
měl bych o to zájem jen s tím časem to je občas horší ohledně práce. Ale chci se zeptat trvalý bydliště mám v Trutnově ale teďka žiju a pracuji v praze ale nemám tu nic nahlášenýho. Kam bych se měl zařadit zda Praha nebo Hradecký Kraj? :)
Díky
Ještě takovej dotaz jsem sám a s team v Quake nemám zkušenosti jediný co jsem teamově hrál bylo CS tak snad by se našel nějaký team :D
L4Mik

Příspěvekod smOke »

Pro Quake a StarCraft jsme se nakonec rozhodli počkat, na ForGames proběhnou jen exhibiční turnaje v tradičním 1v1 formátu. Každopádně týmově chceme obě hry zapojit do ONLINE části od konce října, uvidíme podle zájmu.

Ohledně času to musí každý zvážit podle svých priorit sám. Někdo chodí po práci/škole na pivo/sport a někdo může pár hodin týdně věnovat tréninku s krajských týmem a něco pěkného vyhrát, hlavně si ale užít rostoucí hnutí na zlepšení gamingu u nás. Děláme maximum, aby pro hráče byly opravdu doobré podmínky na růst.

Ondra aka smOke
smOke

Zpět na DOTAZY